IQ business
Amber - Uw nummer 1 stop voor al uw verzekeringen.

verzekeringen Expert 809 571 9966
English Spanish German Dutch French French
 • Auto verzekering

  Uw nummer 1 verzekeringsagenten voor auto, voertuig, motor, autoverzekering in de Dominicaanse Republiek.

 • Gezondheid verzekering

  Uw No.1 verzekeringsagenten voor ziektekostenverzekering in de Dominicaanse Republiek.

 • Gebouwverzekering

  Wij zullen voor u de beste maatschappij zoeken voor de bouw- en eigenarenverzekering om zowel aan uw wensen en budget te voldoen.

 • Reizenverzekering

  Amber uw No.1 stop voor al uw reisverzekering wensen.

 • levenverzekering

  uw nummer 1 stop voor levensverzekeringen - overlijdensrisicoverzekeringen - offertes van Amber.

 • Aansprakelijkheidverzekering

  uw no.1 verzekeringsagent voor openbare aansprakelijkheidsverzekering, zakelijke verzekeringen in de Dominicaanse Republiek.


Nieuws en Evenementen

Wij bieden het beleid met alle grote verzekeringsmaatschappijen hier in de Dominicaanse RepubliekVerzekeringsagenten - Amber - Verzekeringsmakelaar

Amber is een volledig erkende Verzekeringsmakelaar. Wij bieden polissen van alle belangrijke verzekeringsmaatschappijen hier in de Dominicaanse Republiek aan, die werkzaam zijn in Sosua, Cabarete, Puerto Plata, Cofresi enz.Wij bieden het volgende aan:

Autoverzekering, Gebouwenverzekering, Inboedelverzekering, Wettelijke aansprakelijkheid, evenals Levensverzekering en Ziektekostenverzekering.

Of u op het punt staat uw eerste verzekeringsdekking te kopen, of als uw jaarlijkse vernieuwing er aan komt,neem de tijd om Amber toe te staan naar de beste prijs opgaven te zoeken om aan uw behoeften tegemoet te komen. Wij zullen u de 5 beste citaten presenteren zodat u een besluit kunt nemen op basis van goede informatie, en kunt aankopen met vertrouwen.

Hier in Amber bieden wij een unieke dienst aan onze cliënten aan, zo hebben wij een 24 uur help-lijn, indien het onverwachte gebeurt u comfort kunt nemen in het weten dat wij voor u hier zijn

Wanneer u een claim heeftt nemen wij de rompslomp uit het hele proces, informeert u ons eenvoudig over de claim en wij zullen vol overgave werken in uw naam.

De verzekeringsagent in de Dominicaanse Republiek in sosua-Cabarete-Puerto plata-Cofresi. Samen werkend met alle belangrijke verzekeringsmaatschappijen die auto, ziektekosten, levens, gebouwen, wettelijke aansprakelijkheid en huiseigenaarsverzekeringen aanbieden.

Amber - Uw Nr 1 stop voor al uw verzekeringsbehoeften. .

Autoverzekering

 • Wij werken voor u om ervoor te zorgen dat u de laagste tarieven van de autoverzekering krijgt met de beste ongeval polisdekking dat beschikbaar is, wij zullen u helpen om een weloverwogen polis af te sluiten, maar belangrijker dan het verkrijgen van de laagste prijzen is het begrijpen welke polis u afsluit. Auto verzekeringmeer info

Bouwrisicoverzekering

 • U moet niet verder zoeken en begint te werken met de Nr 1 Verzekeringsagent in de Dominicaanse Republiek.

  Wij zoeken voor u de beste maatschappij die de beschikbare bouw- en eigenarenverzekeringen aanbieden die zowel aan uw wensen en budget voldoen. meer info

Levens verzekering

 • Als verzekeringsagenten zoeken wij de levensverzekerinsmarkt markt welke voor u om u de meest geschikte, competitieve en betaalbare levensverzekering dekking voor uw persoonlijke situatie is, dit om te proberen om u tijd en geld besparen.

  meer info

Reisverzekering

 • Bij het maken van uw reis plannen is het zeer belangrijk dat u het regelen van een reisverzekering niet over de kop ziet, moch er iets onverwacht gebeuren kunnen wij ervoor zorgen dat u de juiste reisverzekering dekking afsluit, zodat Amber om alles voor u kan regelen. We werken met veel grote verzekeringsmaatschappijen.
  meer info